Вести
26.12.2017.

ОСТАО ЈЕ ЈОШ САМО ЈЕДАН ДАН ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ ЛИЦИТАЦИОНОГ БРОЈА ЗА УЧЕШЋЕ НА ЈАВНОЈ ЛИЦИТАЦИЈИ

 

Искористите прилику која се не пружа сваки дан и закупите један од новоизграђених локала у срцу Београда на Врачару, на централно-градској пијаци „Каленић“, и модередне локале на пијацама „Земун“, „Бањица“, „Зелени венац“ и ТЦ „Нови Београд“.

Поред савремених локала на београдским пијацама, заинтересована лица могу  конкурисати и за пијачне тезге, расхладне витрине и рамове, који се налазе на ексклузивним локацијама београдских пијаца: „Зелени венац“, „Каленић“, ТЦ „Нови Београд“, „Блок 44“, „Земун“, „Миријево“, „Звездара“, „Душановац“, „Баново брдо“, „Смедеревски ђерам“, „Видиковац“, „Бањица“, „Горња варош“, „Миљаковац“-робна и „Браће Јерковић“.

Учесници лицитације за издавање локала пријављују се тако што ће у просторијама дирекције ЈКП „Градске пијаце“, попунити пријавни лист, док лица која учествују на лицитацији за издавање пијачне опреме, пријавни лист попуњавају у просторијама управе пијаце где се налази пијачна опрема за коју су заинтересовани. Приликом пријаве, издаје се лицитациони број и на тај начин се стиче право за учешће на лицитацији.

Јавна лицитација обавиће се у четвртак, 28. децембра са почетком у 14 часова, у Скупштини општине Врачар, ул: Његошева 77, а крајњи рок за пријављивање је 24 сата пре почетка лицитације.